Vastgoedinnovators.png

Vastgoedinnovators is een initiatief van in beginsel 3 partners in Nederland en België die gezamenlijk hun individuele en duurzaamheidsambities willen bundelen en hun aparte duurzame producten en adviezen daarmee nog krachtiger willen profileren aan de markt.

Genoemde partners zijn vooralsnog de firma's Polygum, Ben Roos dakbedekkingen en Vastgoedgenootschap, welke hun diversiteit aan diensten al jaar en dag veelal binnen en rondom de real estate ter beschikking stellen. In zowel opdrachtnemende als opdrachtgevende rol komen en kwamen wij elkaar steeds tegen, dat werkt altijd zeer prettig en het onderlinge vertrouwen is groot.

Mede ook juist door die onderlinge connectie met het vastgoed, aangevuld met opgedane kennis en het enthousiasme om de kansen die daar liggen op het gebied van duurzaamheid te omarmen, maakt dat er een gezond streven is van alle partijen het steeds beter en schoner te doen.

Onder de naam Vastgoedinnovators worden gezamenlijke seminars, bijeenkomsten en workshops georganiseerd. Ook staan wij regelmatig onder deze naam op diverse vakbeurzen. Vastgoedinnovators maakt gebruik van elkaars netwerk, vergroot deze en doet aan kennisdeling. Men zal dit initiatief blijvend koesteren omdat hij zo bijzonder is voor bijzondere klanten.

www.vastgoedinnovators.eu